Unieke samenwerking
met Bikkelz

Bikkelz Sociaal ondernemend is een organisatie die voor het overgrote deel gedragen wordt door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bikkelz heeft al jaren de hoogste PSO certificering op trede 3 met een direct sociale bijdrage van ruim 70%. René en Sonja van Liesdonk, al bijna 20 jaar sociaal ondernemers, en Arif Kaya van All Office Van den Corput, inspireerden elkaar om tot een samenwerkingsproject te komen binnen de branche van kantoorbenodigdheden. De samenwerking heeft als belangrijkste doel om volwassenen met een fysieke beperking een serieuze kans op ontwikkeling en arbeidsparticipatie te bieden.

Binnen onze organisatie hebben wij diverse werkervaringsplaatsen beschikbaar. Zo kunnen de medewerkers van Bikkelz zichzelf ontwikkelen binnen de branche.

Bikkelz is PSO trede 3 gecertificeerd

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een meetinstrument van TNO en wordt gedragen door de overheid. Steeds vaker wordt PSO-certificering onderdeel van gemeentelijk aanbestedingsbeleid en SROI invulling. Met de PSO toont een organisatie aan in hoeverre zij direct of indirect sociaal ondernemend is. Inmiddels zijn 800 bedrijven en organisaties in Nederland PSO-gecertificeerd.

Unieke samenwerking Bikkelz Sociaal Ondernemend en V/d Corput

Steeds meer bedrijven en organisaties geven sociale inkoop voorrang. Zo bieden zij indirect mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen op werk. De unieke samenwerking tussen Bikkelz en All Office Van den Corput helpt organisaties socialer te ondernemen, eenvoudigweg door de sociale inkoop van kantoorartikelen, meubels, machines en ICT- benodigdheden en -dienstverlening.

Bezoek de website van Bikkelz

Neem voor meer informatie contact op met René en Sonja van Liesdonk.


René van Liesdonk

Sonja van Liesdonk

 

Van den Corput All Office

Van den Corput All Office