Passie voor goed werken,
wij helpen je

Wij zetten onze expertise niet alleen in voor kantoren, maar ook voor restaurants, zorginstellingen en lounges. Of het nu gaat om het betrekken van een nieuw of bestaand pand of om (re)styling; wij zien elke interieur als een uitdaging. Een goed interieur vormt de basis van een prettige werkomgeving. Een interieur dat past bij je bedrijfsstructuur geeft een vertrouwde, functionele omgeving en verhoogt de productiviteit en werkplezier. Onze specialisten en interieurarchitect op de afdeling projectinrichting zetten je wensen en behoeften om naar een uitgedacht ontwerp.

Onze werkwijze

Allereerst inventariseren wij samen met jou de bestaande werkomgeving. Daaruit ontstaat een concept met een interieurontwerp die wij visualiseren door een collage en 3D-tekeningen. Vervolgens begeleiden wij je bij de keuze van kleuren, materialen, producten, verlichting, stoffering e.d. Elk van die onderdelen is bepalend voor het eindresultaat. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een passend, deugdelijk ontwerpvoorstel. Onze eigen logistieke medewerkers en monteurs zorgen voor juiste afwerking door het plaatsen van meubilair en advies over passende persoonlijke instellingen.

Maatwerk & specials

Projectinrichting is maatwerk. Ons creatieve ontwerpteam zorgt niet alleen voor een goed interieurconcept, maar houdt zich ook bezig met sfeer, licht, vorm en materiaal. Indien gewenst ontwerpen wij daarbij een meubel op maat. Denk hierbij aan een balie, conferentietafel, kast of afscheidingswand. Uitstraling en functionaliteit smelten naadloos samen!

Het nieuwe werken

Werken waar, wanneer en hoe je dat wilt, dat is in het kort het nieuwe werken. Aanwezig zijn en uren maken is niet meer wat telt: het gaat om het resultaat dat je levert. Het nieuwe werken wordt gerealiseerd door de medewerker centraal te stellen en hem of haar- binnen bepaalde grenzen – de ruimte en vrijheid te geven in het bepalen hoe, waar, wanneer, waarmee en met wie hij of zij werkt.

Akoestiek

Flexibele werkplekken worden steeds populairder. Door flexibeler te werken kun je als ondernemer veel geld en tijd besparen. Doordat meerdere mensen gebruik kunnen maken van één werkplek heb je immers minder plek nodig. Om flexibel te kunnen werken is een slim ingerichte werkplek erg belangrijk. Zo zijn het juiste plafond, de vloer en stoffering belangrijke elementen voor de akoestiek in een ruimte. Wij geven je graag passend advies.

Ergonomie

Veiligheid, gezondheid, comfort en minder ziekteverzuim zijn belangrijke aspecten bij het creëren van de juiste werkomgeving. Wij bieden je persoonlijk en deskundig advies met de juiste begeleiding op het gebied van ergonomie. Na zorgvuldig onderzoek richten wij je werkomgeving volgens de ARBO-normen in. Een verantwoorde ergonomische werkomgeving levert alleen maar voordelen op!

Stoelen

Wij bieden een uitgebreid assortiment stoelen. Onze stoelen zijn duurzaam, functioneel, hebben een comfortabele zit en een design dat past bij jou inrichting. Je bent van harte welkom in onze showroom waar wij je een persoonlijk en vakkundig advies geven. Uiteraard is het mogelijk om een stoel als proef mee te krijgen.

  • Bureaustoelen
  • Loungestoelen
  • Vergaderstoelen
  • Krukken
  • Kantinestoelen
  • Entreestoelen
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
Bericht van Olga Huis in ’t Veld

Bel mij en ik help je verder! 076-5780848

Van den Corput All Office

Van den Corput All Office