Flexibiliteit, persoonlijk contact
en oplossingsgerichtheid

Automatisering is één van de belangrijkste onderdelen van bijna alle bedrijfsprocessen. Het is van groot belang voor het optimaal laten functioneren van jouw organisatie.  De ontwikkelingen in hardware en software volgen elkaar snel op. Goede ondersteuning is daarom essentieel. Onze systeembeheerders zijn daar de aangewezen professionals voor. Graag denken ze met je mee over de oplossing die het beste bij jouw organisatie past.

Netwerkbeheer en support

Door de veelzijdigheid en complexiteit van de huidige systemen en mogelijkheden is het onderhoud en het verhelpen van storingen vaak niet meer intern op te lossen. Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen en beheren van automatiseringssystemen. Wij nemen je de zorg geheel of gedeeltelijk uit handen.

Online back-up

Een online back-up is een eenvoudige en veilige manier om de gegevens van je werkstations en servers te bewaken. Je bestanden worden dagelijks gecomprimeerd en over een beveiligde verbinding naar een extern en beveiligd datacenter verzonden. Een volledig geautomatiseerde back-up oplossing, zonder handmatige handelingen en ingewikkelde procedures. Dagelijkse controle door All Office Van den Corput en onmiddellijke ondersteuning bij problemen. Je hebt back-ups van bestanden, e-mail (Exchange) en databases (SQL), vanaf een onbeperkt aantal werkstations, zonder daar extra voor te betalen. Je betaalt alleen voor de hoeveelheid data.

Cloud telefonie (NFON VoiP)

All Office Van den Corput NFON partner van het jaar 2017

Op zoek naar een stabiele, flexibele en uitgebreide telefonie oplossing? Omdat je oude centrale aan vervanging toe is? Je functionaliteiten mist? Je wilt voorbereiden op het einde van ISDN in 2019?

Wij hebben de oplossing voor U!           NFON

Een product van Duitse makelij, met de degelijkheid en stabiliteit die daar bij hoort, vol met functies en opties tegen concurrerende tarieven.

  • Geschikt voor 1 telefoon of voor 5000 en alles daar tussen.
  • Veilig en GDPR/AVG proof door de mogelijkheid tot spraakencryptie.
  • Meerdere locaties/landen binnen 1 omgeving
  • Vast/Mobiel integratie
  • eFax
  • Menu’s, Voicemail, Gesproken teksten, CallCenter, etc.

Til je telefonie naar een hoger niveau.

Clouddiensten

Opslag van bestanden en programma’s in de cloud is tegenwoordig voor veel bedrijven een mooie oplossing. Of het nu gaat om toegang tot bestanden vanaf meerdere apparaten, het delen van bestanden met anderen of als extra beveiligingsoptie. Met ‘cloud computing’ heb je op elk moment op elke locatie toegang tot servers, applicaties, data en volledige werkplekken. Met cloud computing hoef je niet te investeren in bijvoorbeeld licenties of een groot aantal servers. Wij bieden totaaloplossingen voor cloud computing. Dit kunnen wij o.a. doen op basis van een abonnementsmodel.

AntiVirus en AntiSpam

Hardware en software

Duurzaamheid en betrouwbaarheid kenmerken onze hardware-producten. In ons assortiment vind je o.a. computers, laptops, tablets, printers, scanners en servers, maar ook een breed scala aan accessoires en ‘niet standaard’ producten. Wij leveren software van alle grote bekende merken. Daarnaast kan je ook voor andere aanvragen bij ons terecht. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt ons ook inschakelen voor software-installaties en -implementaties.

AntiVirus en AntiSpam

Onze hosted antivirus is dé oplossing om virussen en spyware van werkplekken en lokale servers te weren. Met deze oplossing zijn antivirus en anti-spam voorzieningen altijd up-to-date en worden eventuele problemen tijdig door ons gesignaleerd. Zowel samen als los van elkaar te gebruiken en centraal beheert door ons: veilig, flexibel en betaalbaar!

Hosted werkplekken

Steeds meer bedrijven kiezen voor werken vanaf een online werkplek. Met een online werkplek hoef je je geen zorgen te maken over je ICT-omgeving. Je hele ICT-infrastructuur staat veilig opgeslagen in een datacenter bij deskundige providers.

Zorgeloos, flexibel, altijd en overal toegang tot je werkplek tegen een aantrekkelijk tarief. Wij ontwerpen en installeren deze omgeving naar jouw eisen en wensen en ondersteunen je zo lang je er gebruik van maakt.

VOIP/mobiel

1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
Bericht van René Mutsers

Vragen? Bel mij op 076-5780845

Van den Corput All Office

Van den Corput All Office