Het laatste nieuws

Printen op waterproof papier

Datum: 25 april 2018

Buitengebruik en regen? Per ongeluk koffie gemorst? Geen probleem! Toshiba Tec heeft voor gebruik op de kleurenmultifunctionals printer water- en weerbestendig papier beschikbaar op A4-, A3- en bannerformaat.

Vaak worden documenten, zoals menukaarten, bouwtekeningen en prijskaarten eerst geprint en vervolgens gelamineerd en gesneden. Met het papier van Toshiba zijn die laatste twee stappen niet nodig. Het papier is direct na het printen waterproof. Dit levert een aanzienlijke tijd- en kostenbesparing op. Het waterproof papier voelt precies hetzelfde aan als gelamineerd papier en geeft hetzelfde resultaat.

Buitengebruik

De geprinte toner op het waterproof papier is niet alleen water- en weerbestendig, maar kan ook tegen het vouwen en buigen van de afdruk. De toner hecht zich zeer goed aan het papier en is niet van het document te wrijven. Om deze reden kunnen de afdrukken op waterproof papier zonder problemen buiten gebruikt worden voor bijvoorbeeld een menukaart of een advertentiekaartje. De technologie die Toshiba gebruikt bij het printen zorgt tevens voor een optimaal kleurresultaat en garandeert een maximum aan lichtbestendigheid.

Eindeloze toepassingen van waterproof papier

Naast het glanzende dubbelzijdige waterproof papier (A4-/A3-/bannerformaat), bieden wij ook:

  • Glanzend waterproof papier met perforatielijnen. Ideaal voor prijskaartjes, omdat ze achteraf eenvoudig op maat kunnen worden gescheurd.
  • Mat waterproof papier in A4 en A3 voor bijvoorbeeld: menukaarten en kaartjes in bloempotten.
  • Waterproof magnetisch papier in A4-, A3- en bannerformaat. Dit papier kan voorbedrukt worden op onze multifunctionele systemen en op metalen voorwerpen worden geplakt.
  • Waterproof stickers met witte achtergrond in A4 formaat. De stickers zijn verkrijgbaar als permanente stickers en als eenvoudig te verwijderen stickers. Denk bijvoorbeeld aan de toepassing op verfblikken of andere materialen die buiten worden ingezet.
  • Waterproof stickers met doorzichtige achtergrond op A4 formaat. Ook deze stickers zijn als permanente en eenvoudig te verwijderen stickers verkrijgbaar. Deze kunnen bijvoorbeeld op ramen worden geplakt om een actie aan te kondigen.

Bestel je papier in onze webshop.

 

« Terug naar overzicht
Van den Corput All Office

Van den Corput All Office