Het laatste nieuws

Toshiba’s Eco-Hybride MFP gooit hoge ogen

Datum: 28 maart 2018

De Toshiba Eco-Hybride MFP is door Buyers Laboratory (BLI) getest en beoordeeld. Volgens de BLI is de Toshiba Eco-Hybride MFP zeer aan te raden. De printer is betrouwbaar, levert hoge kwaliteit en is zeer goed beveiligd. Vooral op gebruiksgemak en ecologische impact scoort de Eco-Hybride multifunctional hoog.

De e-STUDIO3508LP combineert conventioneel zwart-wit printen met eco printen. Hierbij wordt de toner gewist zodat het papier kan worden hergebruikt. De Eco Hybride werkt met uitwisbare blauwe toner. Vanuit elke gewenste applicatie zoals bijvoorbeeld je e-mailprogramma kan je instellen dat de documenten standaard blauw worden geprint. Zodra je een document niet meer nodig heeft, plaats je het gebruikte papier met de blauwe toner in de juiste papierlade en het wisproces kan worden gestart. Het gewiste papier kan je hergebruiken voor een nieuw (tijdelijk) document. Dit heeft een positieve invloed op het papierverbruik en vermindering van de CO2-uitstoot. Met deze functionaliteit is Toshiba een unieke speler op de markt.

Tegelijkertijd biedt de printen je dezelfde functionaliteiten voor bedrijven als een regulier systeem, waaronder cloud- en mobiel printen en een gebruiksvriendelijke bedieningspaneel. In tests bleek dat de Eco-Hybride in staat is om zonder onderbreking 210.000 prints te maken.

De e-STUDIO3508LP is één van drie Eco-Hybride systemen die Toshiba aanbiedt. Klik HIER voor meer informatie.

« Terug naar overzicht
Van den Corput All Office

Van den Corput All Office