Het laatste nieuws

Draadloos presenteren voorkomt een heleboel ergernissen

Datum: 12 april 2018

Een bespreking die te laat begint door het ontbreken van de juiste kabel of techniek die je in de steek laat, net als je aan je presentatie vanaf laptop, tablet of smartphone begint. Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Toshiba heeft een eenvoudige oplossing voor draadloos presenteren gevonden.

Toshiba heeft een alles-in-één draadloos presenteren pakket uitgebracht. Met dit pakket richt je je vergaderruimte effectief en efficiënt in. Alle gewenste bestanden worden met één druk op de knop vanaf je laptop, tablet of smartphone op een 49″, 55″ of 65 inch Toshiba-LED scherm getoond. Of het nu gaat om een eenvoudig PDF-je, een PowerPoint-presentatie, informatie uit een database of een documentmanagementsysteem.

Iedereen, dus ook externe bezoekers, kan aansluiten bij de bespreking en informatie vanaf hun mobiele apparaat delen. Het is ook mogelijk om twee mensen tegelijkertijd te laten presenteren door beide presentaties op één scherm weer te geven. Dit kan zowel vanaf een laptop, als ook van een tablet of smartphone met behulp van een app.

Wij verzorgen de montage, installatie en configuratie van je nieuwe systeem.

De voordelen van draadloos presenteren:

  • Effectief en efficiënt vergaderen met het alles-in-één draadloos presenteren pakket
  • Met één druk op de knop deel je alle gewenste bestanden op één Toshiba LED-scherm
  • Draadloos wisselen van presentatoren en tegelijkertijd diverse content delen
« Terug naar overzicht
Van den Corput All Office

Van den Corput All Office