Het laatste nieuws

Cloud Storage en Google Cloud Print Apps

Datum: 7 mei 2018

Onze Cloud Storage en Google Cloud Print Apps maken mobiel printen en printen van en scannen naar cloudapplicaties heel makkelijk.

Werk- en schoolomgevingen bestaan steeds meer uit een mix van Mac en Windows computers. Er komen steeds meer mobiele apparaten, zoals tablets en mobiele telefoons. Daardoor neemt ook de behoefte om mobiel te printen sterk toe. Door de integratie van de Toshiba e-BRIDGE Next multifunctionals en Google Cloud print is het voor gebruikers van Google Apps en Google Cloud Print mogelijk om onderweg van mobiele apparaten en notebooks te printen. Dit kan ook zonder met het bedrijfsnetwerk te zijn verbonden en zonder printerdriver installatie.

Printen vanuit de cloudomgeving waar je wilt

Steeds meer hardcopy documenten worden digitaal opgeslagen in een cloudomgeving. Toshiba slaat een brug tussen digitale documenten in de cloud en de printer. Hiermee is het mogelijk om documenten uit de cloud direct te printen of documenten naar de cloud in te scannen. Dit kan via het bedieningspaneel van de multifunctionele printer.

De Toshiba print- en scanoplossing voor digitale documenten in de cloud ondersteunt de laatste generatie Toshiba multifunctionals en de cloud-oplossingen OneDrive, Google Drive en Dropbox.

« Terug naar overzicht
Van den Corput All Office

Van den Corput All Office