Het laatste nieuws

Projectinrichting en kantoormeubilair in Breda

Datum: 20 maart 2018

Bij All Office Van den Corput kan je terecht voor losse kantoormeubelen en complete kantoorinrichtingen. Je vindt in ons aanbod ook printers, multifunctionals en kantoorartikelen. Doe inspiratie op in onze showrooms in Breda en Bergen op Zoom.

Wij verzorgen projectinrichting voor bestaande en nieuwe panden uit. Een fris interieur vormt immers de basis voor een prettige werkomgeving! Vanuit onze vestigingen in Breda en Bergen op Zoom verzorgen wij projectinrichtingen voor kantoren, restaurants, zorginstellingen, scholen, overheidsgebouwen, hotels en lounges. Bekijk ons portfolio voor eerder gerealiseerde projectinrichtingen zoals lunchruimtes, vergaderruimtes en werkplekken.

Onze medewerkers weten alles van de nieuwste trends op het gebied van kantoormeubilair. Door een juiste mix weten onze interieurarchitecten elke keer weer een unieke sfeer te creëren. Kom langs in onze showrooms in Breda en Bergen op Zoom voor inspiratie. Je vindt in ons aanbod kantoormeubilair onder andere stoelen/bureaustoelen van de merken HÅG, RH, RBM, BMA, Offect en Giroflex. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod zit-sta werkplekken, presentatietafels, vergadertafels en bijhorende accessoires.

Hoe gaan wij bij projectinrichting te werk?

Een inrichting vertelt veel over de manier waarop jij onderneemt. Het is onze passie om de juiste inrichting te ontwerpen die past bij jouw bedrijf en visie. Dit doen wij door goed naar jouw wensen en eisen te luisteren en up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Duurzame oplossingen

Een duurzame projectinrichting vinden wij heel belangrijk. Waar mogelijk werken wij dan ook met duurzame materialen zoals bamboe, gerecycled hout of zogenaamd ‘afval’ dat een tweede leven krijgt. Deze houding zie je ook terug in ons productaanbod. Zo hebben wij diverse softwareapplicaties en milieuvriendelijke documentsystemen voor het verduurzamen van bedrijfsprocessen. Denk bijvoorbeeld aan het samenvoegen van hardware of het gebruik van elektronisch databeheer. Door het nemen van kleine stappen maak je al grote stappen in het verhogen van je energie-efficiëntie!

« Terug naar overzicht
Van den Corput All Office

Van den Corput All Office