Het laatste nieuws

Kantoorinrichting is maatwerk. All Office Van den Corput in Bergen op Zoom

Datum: 3 mei 2018

Laten zien wie je bent en wat je doet, daar helpen wij je bij. Wij zetten onze expertise in bij kantoorinrichting voor kantoren, restaurants, zorginstellingen, overheidsgebouwen en lounges. Onze creatieve medewerkers van de kantoorinrichting maken ook voor jouw organisatie een verrassend ontwerp. Uitstraling en functionaliteit smelten daarbij naadloos samen!

Door het juiste kantoormeubilair, de mooiste vloerafwerking en raambekleding krijgt de sfeer binnen jouw organisatie een boost. Je kunt bij ons terecht voor conceptontwikkeling, ontwerp van kantoorinrichting en de uitvoering/montage. Makkelijk alle zaken voor restyling, verhuizing of renovatie van jouw kantoorpand op één adres!

Showroom kantoorinrichting en kantoorinrichting in Bergen op Zoom

Kom naar onze showroom aan Boerenverdriet 2 in Bergen op Zoom of Trekpot 10 in Breda en laat je inspireren. In onze showrooms in Bergen op Zoom en Breda vertellen wij je graag meer over de nieuwste trends op het gebied van flexwerken, duurzame materialen en producten, zit-sta werkplekken en ergonomisch werken.

Kantoormeubelen op maat

Soms biedt een kant-en-klaar kantoormeubel niet de juiste oplossing voor je kantoor. Wij verzorgen dan ook kantoormeubelen op maat. Hierbij nemen we het ontwerp, de ontwikkeling en de montage op ons. Denk aan een bureau, bank, tafel, conferentietafel, kast, afscheidingswand of balie die honderd procent op jouw wensen is aangepast. We laten je nieuwe kantoormeubel in 3D aan je zien, zodat je een duidelijk beeld krijgt van hoe je nieuwe kantoor eruit komt te zien.

Projectstoffering

In ons assortiment vind je een gevarieerd aanbod aan vloerafwerkingen. Denk daarbij aan tapijttegels, breed tapijt, vinyl, linoleum, pvc-stroken, gietvloeren en parket. Uiteraard gaan we bij stoffering voor de meest praktische oplossing. Dus hoe pakt je nieuwe vloer uit qua akoestiek en wat is de meest veilige oplossing (anti slip e.d.)?

Raambekleding

Raambekleding heeft twee functies: het bepaalt de sfeer en het houdt de zon uit je gezicht of beeldscherm. Wij geven je advies over de beste raamsystemen en/of gordijnen voor jouw kantoor. Op het gebied van raamdecoratie is veel mogelijk. Zachte stoffen, honderden kleuren, verduisterend of slechts tegen inkijk, kamerbreed of voor een klein raampje. Wij vertellen je graag alles over de laatste trends!

« Terug naar overzicht
Van den Corput All Office

Van den Corput All Office