Het laatste nieuws

Kantoormeubels, projectinrichting en kantoorinrichting Breda

Datum: 9 april 2018

Op zoek naar een specialist in kantoorinrichting, kantoorartikelen, kantoormachines en automatisering in Breda? All Office Van den Corput richt jouw werkplek van A tot Z in: van ontwerp tot inrichting. Kom langs in onze showroom aan Trekpot 10 in Breda. Wij geven je graag passend advies.

Een prettige werkomgeving stimuleert en inspireert medewerkers. Daar zijn wij van overtuigd. Je vindt in ons aanbod dan ook de mooiste kantoormeubelen. Met onze kantoorinrichting geven wij je kantoorgebouw een professionele en stijlvolle uitstraling. Uiteraard letten we niet alleen op het uiterlijk van je kantoor, zoals sfeer, licht, vorm en materiaal. Je krijgt van ons ook advies op het gebied van ergonomisch kantoormeubilair, oplossingen voor akoestiek-problemen, multifunctionals en netwerkbeheer. Uitstraling en functionaliteit smelten naadloos samen!

Kantoorinrichting

All Office Van den Corput is gespecialiseerd in het inrichten van werkruimtes zoals kantoren, kantines en vergaderruimtes. Daarbij hebben we veel aandacht voor het esthetische aspect van ons werk. Zonder de functionaliteit van je werkruimte uit het oog te verliezen. Zo krijgt een ergonomische kantoorinrichting veel aandacht. De ergonomische bureaustoelen in ons aanbod zijn goed voor je gezondheid. Dat draagt alleen maar bij aan een prettige werkomgeving!

Je kunt bij ons ook terecht voor het inrichten van kantines en vergaderruimtes. De ruimte waar je luncht en/of vergadert moet passen bij de huisstijl en identiteit van je bedrijf. Je hebt bij ons volop keuze uit inrichtingen die zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Als wij kantines en vergaderruimtes inrichten doen we dat op basis van een idee. Een vergaande visie op bijvoorbeeld goede en gezonde voeding of een vernieuwende manier van vergaderen. Wij maken een plan op maat dat naadloos aansluit op jouw visie en jouw bedrijf.

Flexibel kantoormeubilair

Werken waar, wanneer en hoe je dat wilt wordt steeds populairder. Wij bieden dan ook een groot aanbod in kantoormeubilair dat in hoogte te verstellen is. Handig voor medewerkers met een vaste plek en flexwerkers. Je kunt de meubels met de hand of volledig elektrisch in hoogte verstellen.

Inspiratie voor kantoorinrichting Breda

All Office Van den Corput verzorgt een complete projectinrichting met ergonomisch kantoormeubilair. Benieuwd naar onze projecten? Doe alvast wat inspiratie op. Vragen? Neem snel contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

« Terug naar overzicht
Van den Corput All Office

Van den Corput All Office