Het laatste nieuws

Een goede akoestiek maakt medewerkers productiever. Hoe dan?

Datum: 5 april 2018

Een goede akoestiek maakt medewerkers productiever. Op kantoor is het vrijwel nooit stil. Geluiden kunnen voor afleiding zorgen en zo de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van medewerkers negatief beïnvloeden. Wij bieden diverse oplossingen voor akoestiek-problemen. Akoestische panelen bijvoorbeeld.

Volgens het rapport ‘Burden of Disease from Environmental Noise‘ van The World Health Organization levert geluidsoverlast op het werk het bedrijfsleven in Europa een verlies op van 30,8 miljoen euro per jaar. Het is dus de moeite waard om dit probleem serieus aan te pakken.

Kleine moeite, grote gevolgen

Het verbeteren van de akoestiek kan al door het nemen van kleine maatregelen. Geluiddempend vinyl op de vloer, een ruimte opvullen met (kantoor)meubilair zoals een stoffen bank of aankleding met planten en schilderijen. Op deze manier verminder je de echo. Het spreekt voor zich dat apparaten zoals een koffiemachine of printer beter niet in een werkruimte neergezet kunnen worden.

Onze oplossingen voor akoestiek problemen

Ons aanbod aan akoestische panelen is erg divers. Met zo’n verrijdbaar paneel creëer je heel makkelijk een printerhoek, werkplek, zithoek of garderobe. Doordat deze panelen akoestisch gestoffeerd zijn, creëer je in een paar tellen een rustplek. Je kunt kiezen uit panelen van 85, 140, 160 en 190 cm hoog. Qua breedte zijn ze verkrijgbaar in 130, 162,5 en 195 cm.

Andere oplossingen die bijdragen aan een betere akoestiek zijn: een Pillow Wall, Pillow Grid of Thin Panel System (TPS). Voor alle producten geldt dat ze in diverse kleuren en materialen verkrijgbaar zijn.

Lekker flex werken

Flexibele werkplekken worden steeds populairder. Door flexibeler te werken kun je als ondernemer veel geld en tijd besparen. Doordat meerdere mensen gebruik kunnen maken van één werkplek heb je immers minder plek nodig. Om flexibel te kunnen werken is een slim ingerichte werkplek erg belangrijk. Wij geven je graag passend advies. Neem contact op met onze professionals. Ze voorzien ook jou graag van een passende oplossing!

 

« Terug naar overzicht
Van den Corput All Office

Van den Corput All Office